Rad sa školskim i omladinskim uzrastom podrazumeva razvoj sve 4 jezičke veštine: govor, pisanje, čitanje i razumevanje.
Iako je nastava bazirana na komunikativnom pristupu, veoma nam je važno i opismenjavanje dece na stranom jeziku. Iz tog razloga u našoj školi deca počinju da pišu već od sedme godine. Pisanje je jedna od aktivnosti koja pospešuje razvoj grafomotoričkih sposobnosti, a podsticanjem dece da samostalno urade projekte kombinujemo pisanje, crtanje, isecanje, lepljenje što omogućava učenje jezika na kreativan način. Zadovoljstvo postignutim rezultatom kod dece podstiče samopouzdanje i jača želju za dodatnim napredovanjem.
U nastavi se koriste udžbenici priznatog izdavača Hueber Verlag ali i mnogo dodatnih materijala uz pomoć audio-vizuelnih sredstava i interaktivnih programa. Tempo nastave je 2 puta nedeljno po 60 minuta u grupama do 6 polaznika. Moguće je birati smenske grupe (kombinacija prepodnevnih i popodnevnih termina) ili isključivo popodnevne (večernje) grupe.
Polaznici se razvrstavaju u određene grupe na osnovu rezultata ulaznog testa. Tokom školske godine se rade periodični testovi za proveru stečenog znanja koje roditelji dobijaju na uvid kako bi mogli da prate napredovanje svoje dece. 
Nemački jezik za školski uzrast
Na kraju školske godine se radi završni test na osnovu koga se dobija sertifikat škole za stečeni nivo znanja. Stečeni nivo znanja je u skladu sa Evropskim referentnim okvirom.
Dva puta godišnje, u decembru tekuće i junu sledeće godine, se organizuju priredbe za roditelje.
U okviru mesečne rate, polaznici plaćaju onaj broj časova kojima su prisustvovali.
 

ZA NOVE POLAZNIKE ORGANIZUJEMO BESPLATNE DEMO ČASOVE U SEPTEMBRU UZ PRETHODNO ZAKAZIVANJE

Škola stranih jezika Speaker's Corner , Kneza Višeslava 138, 011/420-7913, mob. 061/161-4567