Škola jezika Speaker’s Corner u Beogradu je otvorila svoja vrata đacima 2011. godine. Dobila je naziv po istoimenom delu Hyde Parka u Londonu gde su se od davne 1866. godine ljudi okupljali ne bi li izrazili svoje mišljenje o gorućim temama. Neki od njih su bili istorijski poznate ličnosti poput Karla Marksa, Lenjina, Džordža Orvela.
Profesorka sa učenicom Sledeći ovaj primer škola Speaker’s Corner je takođe mesto gde polaznici kroz razgovor o interesantnim temama  usavršavaju strane jezike.
 Osnivač škole, prof. Gordana Stevanović, je dipl. filolog  za engleski jezik i književnost. Poseduje višegodišnje iskustvo  u radu u državnim i privatnim školama kao i dodatne kvalifikacije stečene naknadnim usavršavanjem.Profesorka sa starijom grupom učenikaZbog uspešnih rezultata u radu sa decom i zbog činjenice da se strani jezik najlakše i najpravilnije usvaja u ranom detinjstvu, prvobitna ideja osnivača je bila da se deci najmlađeg uzrasta engleski jezik približi na zanimljiv i kreativan način. Zato su i prvi đaci škole bili mališani od 4-5 godina. Njihove i reakcije roditelja su bile više nego sjajne.Učenici škole na dodoli diploma Zahvaljujući višegodišnjoj odanosti  prvih polaznika i njihovim  preporukama, broj polaznika se  konstantno povećava.  Iskreni osmesi  dece, usvojeno znanje i postignuti  rezultati  nas podstiču da se trudimo  da budemo još bolji i  dodatno  unapređujemo proces nastave i  uslove rada.

Škola stranih jezika Speaker's Corner , Kneza Višeslava 138, 011/420-7913, mob. 061/161-4567